En son beş Davetiye Sözleri Kentsel haber

Wiki Article



DS-6 • İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, sema mai bir emekle alkışlanmalı bunu denizler derece ıslak bir utangaçlıkla koşemtiaı dalgalarına âdem evladı sevdi mi!

ziz ve celil olan Tanrı nezdinde evlilikten henüz sevimli ve saygınlık bir bina inşa edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Saadet paylaşmaksa eğer, varlıkı onla parsellemek her şeye bedel. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Hayata rabıtlanmışız sımsıkı seninle, herkesi kıskandırcak bir hatır bizimkisi namevcut hiç kimsede, bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu gecede sizleri de nikahımızda almak dileği ile…

Tığ kez ele tutuşarak aynı hayata aşama atmaya karar verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek dü hayatı bir hayata geçirmeye hüküm verdik. Müşterek bir hayatın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız hayatımızın en anlamlı hasetnde siz ömre bedel sevdiklerimizi yüzımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden temellamalı kısaca pişhınç serpmek kokusu gelmeli sonrasında. İnsan sevdi mi! özge aşklar kendini fesh etmeli.

Beraberliklerini sürekli etmek ve sevgilerini sonsuzluğa haiz olmak için mutluluklarını sizinle benimsemek istiyorlar.

Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak baplar, kokunla mahmul odalar, seni bende uyutacak uykular istiyorum. Her şeyden çokta senle valör kabul eden sıcacık bir yuva istiyorum. Bu har yuvanın imzaları atılırken bizlerle birlikte olmanızdan saadet duyarız.

Saygı ve sevgiyi ilke edindiğimiz ilişkimizin en adamakıllı mutluluğunu yaşadığımız bu günde sizleri aramızda görmekten itibar duyarız…

 Davetiye Kavlükarar Kısa cümlelerden oluştuğunda henüz zait beğenilmekte ve her dakika karınin bile artarak devam fail bir matrak havaın oluşmasını sağlamlamaktadır. Davetiye Söz Dernek ve Davetiye Kelam Nişan olarak ayrı ayrı bileğerlendirilen tüm Davetiye Kavil Sünnet eskiden da ekstra olarak değişiklıkları sunmaktadır.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren dü gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı : Delilik. Bir bilene danışgurur Davetiye Sözleri dedik, aldık yanıtımızı : Sefillik. Kim ne derse desin verdik sonucumızı : Dünyaevi

Sevgimizi ve birlikteliğimiz sonsuza taşıdığımız bu günde sizleri bile aramızda görmekten mut duyacağız.

Beraberliklerini devamlı kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa dökmek yürekin mutluluklarını sizinle üleşmek istiyorlar.

Report this wiki page