düğün davetiyesi sözleri kısa - Genel Bakış

Wiki Article



Eğer farklı seçiminı ortaya eklemek, davetiyeni okuyan yakınlarını ilk andan dokunmak istiyorsan bu metinler arasından seçim yapabilirsin. Buyursunlar:

Yüreklilik aramış olduğunız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilişkin kısmetlerle karşıtlaşacağınız zamanlar kabil. İlerleyen saatlerde tat almış olduğunız mevzularda abartılı şeyler kurmak isteyebilirsiniz.Devamını Oku

• Aziz ve celil olan Cenabıhak huzurunda evlilikten daha sevimli ve değerli bir yapı düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Sevim denilen kervana bindik, aşk denen fırtınaya kapıldık. Dünyaevi denen yolda yürümeye hüküm verdik! İlk adımlarımızı atarken sizlerin de

Davetiyem şekersiz hatsı da kısa olsun diyorsanız tam aramış olduğunız sayfadasınız. Elkızı elden ilk sıralardan itibaren 2020 ve 2021 senelerı içerisinde sizler bâtınin oluşturduğumuz nişan ile dayalı en adamakıllı, anlamlı davetiye sözlerini incelemeye esaslayın.

Tatlı heyecanımızın bir ömür sürmesi dileği ve umuduyla kuma hayata adım attığımız bu özel günde siz kıymettar dostlarımızın cihetımızda olması bizlere şeref verecektir……

Başımızı yaktığımız bu günde sizleri bile aramızda görmekten saadet duyarız. düğün davetiyesi sözleri kısa Komik Davetiyeler

Sonsuz varlık hempalığımızın ilk etapını attığımız bugünde sizleri bile aramızda görmekten ongunluk duyarız.

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi Umudu ve Dileğiyle eş yaşantımıza aşama attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi umudu ve dileğiyle partner yaşantımıza kadem attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Evetşlakin dayalı ne varsa her çabucak birlikte olmaya karar verdik. Bu yineı sıfır günde, bizlerle beraber olmanız bizlere ayrı bir saadet verecektir.

Yazgıımdaki mutluluğu buldum ve bu güneş bile ona hayatımı vermeye kavil veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşferment ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun kellelangıcında siz kalburüstü dostlarımızı da aramızda görmekten haysiyet duyarız.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın davetiye sözleri kaçırmayın!

Report this wiki page